Home » За Звездите » Актриса проплака: Гърдите ми не спират да растат и това ще ме убие!
Актриса проплака: Гърдите ми не спират да растат и това ще ме убие!

Актриса проплака: Гърдите ми не спират да растат и това ще ме убие!

Елизабет Стар претърпява 63 операции на гърдите

Елизабет Стар, която се изявява във филми за възрастни, призна, че незаконните й гръдни импланти застрашават сериозно живота й заради страховитите размери на гърдите й. Актрисата си увеличава гръдната обиколка още преди 15 години, за да даде тласък на кариерата си. Точно оттогава обаче животът й се превръща в ад заради проблемите с гърдите.елизабет

Лекарите съветват Елизабет да си направи двойна масектомия, за да премахне огромните импланти. След като преживява 63 операции на гърдите, тя категорично отказва да легне още веднъж под ножа. Така обаче рискува живота си, тъй като има риск от инфекции и съсиреци.

Гърдите на Елизабет не спират да растат. Тя смята, че е станала жертва на експеримент и си плаща цената за желанието си да има по-големи гърди. За да издържа семейството си тя решава да си уголеми гърдите и така да подпомогне кариерата си. Днес обаче горчиво съжалява, защото няма спокойствие. Всеки ден се тревожи, че ще получи инфекция, писа "Дейли мейл".

Елизабет си слага гръдните импланти през 1999 година и дава за това 3000 британски лири. По време на процедурата й поставят синтетичен материал, чиято цел е да стимулира производството на флуиди и да уголеми гърдите. Дни след операцията обаче актрисата получава усложнения – гърдите й се подуват и зачервяват. Налага се да отстранят инфектирана тъкан, но инфекцията обхваща цялото й тяло. Налага се  премахване на импланта на дясната гърда, но се оказва, че той се е сраснал с тъканта на лявата гърда. В крайна сметка става ясно, че тази процедура не е одобрена от медицинските власти и Елизабет е била излъгана.

За да покрие щетите от тази болезнена процедура, Елизабет дава общо 330 000 долара. Три от корекциите почти не я убиват. Дори и днес обаче има риск от нова инфекция, което съсипва живота й.

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: