Home » За Мацките » Бюстът на 2013 зашемети мъжете в нета (ГАЛЕРИЯ)
Бюстът на 2013 зашемети мъжете в нета (ГАЛЕРИЯ)

Бюстът на 2013 зашемети мъжете в нета (ГАЛЕРИЯ)

Денис Милани е новата кралица, мъжете са впечатлени

Денис Милани е новата богиня на пищните форми, която бе коронясана в мрежата за най-атрактивен бюст. Чехкинята е притежателка на най-желаните форми от мъжете в нета и в това няма нищо изненадващо. Фигурата й е вдъхновяваща за всеки мъж и мечта за всяка жена.

Денис Милани е родом от градчето Фридерик-Мистек, но там се оказва тясно за внушителните й габарити. Не си мислете, че тази прелест е дело на някой добър пластичен хирург – нищо подобно! Денис е изцяло натурална и дължи чара си на майката природа и добрите гени на родителите си.Денис Милани

Сайтът на хубавицата бележи нов рекорд по посещения през последните седмици. Мъжете се надпреварват да зяпат пищните й форми и да мечтаят.

Денис Милани е и предпочитан модел на бельо и няма как да бъде иначе при тази фигура. Кой не би си купил бельо при тази гледка?! Красавицата получава покани за ревюта от един от най-авторитетните имена във висшата мода.

Едрогърдата чехкиня разкри, че не спазва диета, хапва добре и пие бира. За сметка на това спортува активно и така изразходва приетите калории. Сега Денис гледа към киното и се надява да направи успешна кариера и там. Като я гледаме каква е сладурана, нищо чудно да успее..

Посетете и Фейсбук страницата ни за още готини мацки!

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: