Home » Uncategorized » Виж как да си в крак с модата през Пролет/Лято 2014
Виж как да си в крак с модата през Пролет/Лято 2014

Виж как да си в крак с модата през Пролет/Лято 2014

Модните тенденции за Пролет/Лято 2014 при мъжката мода са изключително атрактивни и свежи. Виж как да бъдеш в крак с най-горещите модни линии.

Ако мъжете по улиците извън европейските модни ревюта са някакъв показател за това кое е актуално и кое не, то можем да кажем, че двуредното официално сако е отново на гребена на вълната. Виждаме флорални щампи, шикозни мъжки чанти, които стават все по-елегантни и стилни.

moda2

Спортен шик! Спортен шик!

Вече видяхме и печелившите модни тенденции в мъжката мода в Седмицата на модата в Ню Йорк. Водещите дизайнери показаха колоритните си идеи, давайки нова ярка светлина на мъжките облекла. Видяхме ежедневни дрехи като суичър, официални ансамбли като костюм, смели и забавни декорации за Пролет/Лято 2014.

Да спортуваме!

Да спортуваме!

moda4Вниманието ни грабнаха спортните облекла, предназначени за спортове като футбол и тенис. Модерните спортни облекла позволяват на мъжете да се движат свободно и да изглеждат секси дори и по шорти и анцуг.

Смели комбинации!

Смели комбинации!

6Принтовете и атрактивните щампи не са рядко явление на модната писта, но през Пролет/Лято 2014 дизайнерите ги смесват в уникални комбинации. В първия момент бихте си казали, че няма начин да облечете подобно съчетание. Съчетанията от взаимно изключващи се щампи обаче придават драматичен привкус, който продължава да властва в света на модата.

На етажи!

На етажи!

8Наслояването на дрехите е друга водеща тенденция. Облечете различни по дължина и пропорции блузи и ризи. Изглежда много свежарско и готино, нали?

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: