Home » За Забавление » Ето как водещите на ТВ 7 привличат мъжката аудитория (ВИДЕО)
Ето как водещите на ТВ 7 привличат мъжката аудитория (ВИДЕО)

Ето как водещите на ТВ 7 привличат мъжката аудитория (ВИДЕО)

Ваня Бонева и Вероника Чанева пъчат пазви от ефира на ТВ7

Чаровните водещи Ваня Бонева и Вероника Чанева привличат мъжката аудитория от ефира на ТВ7 с навика си да не носят сутиени. Хубавиците показаха вълнението си (вероятно предизвикано от работата или студа), което пък се оказа бонус за зрителите. В крайна сметка защо ни е да гледаме скучни новини и прогнози за времето, ако няма нещо по-така?!тв7

Явно в ТВ7 бюджетът не стига и водещите са принудени да зъзнат от студ и потрес. Не е изключено и вълнението на Ваня Бонева и Вероника Чанева да се дължи на повишилия се рейтинг с надеждата да се вдигнат и заплатите. Сега очакваме да видим как ще преживеят и новината за коледните бонуси. От цялото това вълнение поне мъжката аудитория на телевизията, дишаща във врата на бТВ и Нова Тв, ще остане доволна, писа “Блиц”.

“Господари на ефира” първи забелязаха купона в ТВ7. Вместо Златен скункс, нека им връчат по един сутиен, че и по едно елече да не се простудят. С тези ниски температури в студията на телевизията водещите като нищо ще лепнат някоя настинка, цъкат форумци.

Още забавни видеа ТУК и ТУК!

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: