Home » За Забавление » Как бихте оценили тази реклама
Как бихте оценили тази реклама

Как бихте оценили тази реклама

Календарите с голи момичета отдавна са неизменна реклама, най-вече за университетските спортни отбори.

linder-coffin reklamaНо фирма за изработка на ковчези също е захапала мантрата "сексът продава" и през 2010 пуска първия си календар с участието на сластни, оскъдно облечени млади модели.

Можете да си го купите от полската фирма Coffin Makers Linder Launch.

Въпреки бунтарската си маркетингова стратегия днес компанията продава 11 000 ковчега месечно,  а дали това не се дължи на нея?

Миналата година, Католическата църква в Полша осъди календара на Lindner,  с изявлението, че смъртта на човек трябва да се уважава и да не се смесва със секса.

linder-coffin reklamaZbigniew Lindner, собственик на фирмата защитава своята маркетингова тактика, упорито.

"Идеята за създаване на този календар е на моя син, искаме да кажем нещо полу-сериозно, цветно и красиво, чрез красотата на полските момичета да подчертаем и красотата на нашите ковчези", каза той.

"Толкова много работа отива за направата на един ковчег, а хората го виждат само за няколко минути преди погребението. Искахме да покажем, че ковчега, не е свещен предмет – това е мебел, това е последното леглото, в което човека заспива. Това не е религиозен символ. Той е продукт. Защо хората се страхуват от ковчезите, а не от бизнес костюмите, козметиката или бижутата?

Фирмата за ковчези дарява 100 процента от приходите от продажбата на своите пикантни календари за благотворителност и за изработката на безплатни висулки, с формата на ковчег, подарявани при всяка покупка.

Вижте в галерията ни снимките на момичета на Linder Coffin

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: