Home » Uncategorized » Как да бъда „Алфа мъжкар“ – 6 сигурни стъпки
Как да бъда „Алфа мъжкар“ – 6 сигурни стъпки

Как да бъда „Алфа мъжкар“ – 6 сигурни стъпки

Кой в мъжкия свят не иска да бъде „Алфа мъжкар"? – Лидерът, който печели безусловно симпатиите на жените и уважението на мъжете, заради своите качества.

     Алфа мъжкар    Стремежа иде от незапомнени времена, когато „Алфа мъжкаря“ бил най-добрия ловец, най-силният войн, най-предпочитаният от жените баща за децата им. У жените е вродено желанието да избират за децата си, най-качествения генетичен материал и именно „Алфа мъжете“ бивали удостоени с тази чест.

Колко пъти сте се питали: „С какво този цървул е повече от мен, та е толкова успешен?“

А дали ти си „Алфа мъж“?

Виж кои са 6 от качествата на „Алфа мъжете“ и прецени дали ги имаш или е необходимо да ги доразвиеш у себе си.

Алфа мъжкар1.      Номер едно в характеристиката на „Алфа мъжете“ е усмивката, спокойна и уверена. Усмихни се, още при влизането в стаята. С появяването ти в компания или друга среда, играта е започнала, играй я. Когато си усмихнат изглеждаш уверен и спокоен, владеещ положението и едновременно забавен.

 

2.      Бъди добре поддържан. Добрата хигиена е сигурен белег за самоуважение. Мий ръцете си поне 3 пъти дневно. Измий си зъбите. Увери се, че дъхът ти мирише добре. Носи дъвка, ако се наложи. Поддържай перфектна интимна хигиена, никога не знаеш, дали някое момиче, няма да те изненада приятно, бъди винаги готов за това. Ползвай дезодорант след миене, а не вместо него. Парфюм се ползва дискретно. Носи чисти и качествени дрехи и обувки /поне доколкото можеш да си позволиш/. Не дръж толкова на модата, колкото на собствената си индивидуалност. Задължително имай поне един интересен елемент във външността или аксесоарите си. „Алфа мъжът“ не се слива, той се откроява.

 

Алфа мъжкар3.      Чувството за хумор. Шегите, дори когато са самонадеяно-смешни, са страхотна техника, да накараш жените да се смеят по атрактивен начин. Ако не си най-виртуозния клоун на света, провокацията върши не по-зле работата. Фрази от рода на: „Престани да гледаш гърдите ми! Очите ми са тук горе.“, „Виж, ако искаш номера ми, просто кажи.“ са толкова неочаквани, че задължително ще спечелят усмивка.

Различни бутафорни роли: на полицая: "Това е всичко. Току що си спечели задържане“, или на работодателя: "Наета си. Правя те моя нов бодигард ", или учителя: "Виждам, че флиртуваш. Това е ужасно. Ще ме принудиш да те накажа." Във всяка от тези роли, се представяш за различен човек. Характерът им, обаче е доминантен и тя се чувства, като малко палаво момиче. Жените обичат това и с радост се кикотят по своя непоправимо очарователен начин.

Критикувай я за нещо, което очевидно не е вярно. Например, ако тя е облечена много хубаво, можеш да я наречеш ??"мръсно хипи." Когато нещо е обратното на реалността, това е абсурдно, и противоречиво или когато кажеш нещо, което е точно обратното на случващото се, винаги възникват комични ситуации.

 

Алфа мъжкар4.      Прави контакт с хората. Не говори непрекъснато ти и за себе си. Слушай. Това показва уважение и ласкае хората. Всеки човек иска да се чувства значим. Не омаловажавай нещата, които ги интересуват, поне ще научиш нещо ново. Дай им възможност да се чувстват значими, с това ще спечелиш техните симпатии.

 

5.      Бъди социален център на средата. Хората биват наблюдатели и наблюдавани. Остави се да бъдеш наблюдаван, докато с неизменната усмивка и ведрост, комуникираш с всички и на всички нива, а не само с обекта на интереса ти.

Бъди любезен с всички, дори това да е просто едно: "Как върви твоята вечер, забавляваш ли се?" Барманите, сервитьорите, грозните момичета, момчетата. Всички се радват на вниманието ти, дори и незначително. Така неусетно завихряш положителната енергия на средата около себе си.

Алфа мъжкар6.      Увереност. Увереността идва от себеуважението. Ти си наградата. Ти си този, който избира. Не тя. Но тя не го знае.  Играй нейната игра. Не го показвай, внуши и го. Изтъквай положителните си качества, избягвай да мислиш и говориш за недостатъците си, особено пред нея. Дръж се като плячка и я остави да вярва, че е ловеца с най-щастливия улов. Тази вяра с времето се превръща в убеденост. Щастието от победата да те има на колчана си, ще я привлича неудържимо.

Върви по тънката червена линия на това да бъдеш "сладък", а всъщност да си "лошото момче."

Този характер най-сигурно създава знаменитите „пеперуди в стомаха“ на жената и ги кара пленително да танцуват.

Заслужава си да се работи върху образа на „Алфа мъжът“.  Започни с практикуването на усмивката при влизането в стаята, а утре се усмихни на поне трима непознати на улицата! 

Вижте го само, как се държи с една доминиращо красива жена, има какво да се научи!

 

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: