Home » За Звездите » Камелия остана без предаване: Истината за “Марс и Венера”!
Камелия остана без предаване: Истината за “Марс и Венера”!

Камелия остана без предаване: Истината за “Марс и Венера”!

Камелия отново остана без предаване, “Марс и Венера” отпадна заради нисък рейтинг

Камелия загуби поредното си предаване заради нисък рейтинг. Ексводещата на “Марс и Венера” не успя да се задържи в ефир, тъй като зрителите бързо се отегчиха със сладникавите любовни истории на участниците.Марс и Венера

Предаването “Марс и Венера” е имало изпитателен срок, а певицата е била ангажирана за няколко епизода. Тъй като очакванията на продуцентите не са се оправдали, “Марс и Венера” изхвърча от ефира. Това обаче не е знак, че Камелия не се справи като водеща, просто идеята на предаването се оказа изтъркана и скучна за зрителите.

Самата Камелия държи да се знае, че не е изгонена от Нова Тв, просто са имали определени договорни отношения. Няколкото предавания не се оказаха успешни и това доведе до очаквания край. Сега Камелия отново е без предаване.

Изпълнителката на “Луда по тебе” не се появи и на концерта на “Пайнер”, които предизвика нова серия пикантни слухове. Камелия успокои феновете си, че не се появила на музикалното събитие, защото няма нова песни. Според фолкзвездата няма смисъл да се появяваш пред публика, когато няма какво да предложиш. От доста време изпълнителката не създава нови песни, а няма желание да пее стари парчета, просто за да е на сцена.

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: