Home » За Забавление » Колко милиона донесе вторият филм на “Игрите на глада”?
Колко милиона донесе вторият филм на “Игрите на глада”?

Колко милиона донесе вторият филм на “Игрите на глада”?

“Игрите на глада” има амбициите да донесе повече от 450 милиона долара

Вторият филм на “Игрите на глада: Възпламеняването” ще се окаже истински лидер по брой продадени билети в САЩ. Приключенският епос донесе 158,1 милиона долара само от продажба на билети през уикенда в страната на неограничените възможности.Игрите на глада Възпламеняване

Филмовият хит е по едноименната книга на Сюзън Колинс под режисурата на Франсис Лорънс. Дженифър Лорънс, Джош Хътчерсън и Лиам Хемсуърт са главно действащите лица.

Според мениджърът Джордан Лайкоб коментира, че следващият уикенд ще покаже дали този страхотен филм ще покрие очакванията на филмовата му компания. Предполага се, че приходите от продажби на билети ще възлязат на 450 милиона долара.

Междувременно стана ясно, че акциите на филмовата компания Lions Gate Entertainment Corporation са поевтинели с близо 10% на борсата в Ню Йорк. Студиото, създало “Игрите на глада: Възпламеняване”, разкри, че работи по трета част от поредицата, която ще види бял свят следващата година. Ако и третият филм се окаже успешен, ще бъде пуснат четвърти през 2015 година, писа econ.bg.

“Игрите на глада: Възпламеняване” вече се завъртя по родните кина на 22 ноември, когато бе премиерата. Феновете на поредицата вече могат да гледат втория филм и у нас.

Посетете и Фейсбук-страницата ни!

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: