Home » За Мацките » Къси рокли
Къси рокли

Къси рокли

Роклите са сред любимите на почти всички жени дрехи, които допринасят за женствеността и елегантната визия на всяка дама. От тях най-привлекателни са късите рокли. Те създават донякъде младежки вид и са отлично допълнение към всеки женски гардероб.

Могат да бъдат идеално лятно облекло, като създават прохлада и подчертават бронзовия тен на голата кожа. Летните къси рокли биват изработени от тюл и шифон. Те са леки като материя и много ефирни, а понякога могат леко да прозират. Също така, по принцип, са с по-дълбоки деколтета, голи рамене и тънки презрамки, а при някои модели има колани на цветя или на тънки метални верижки. Тук задължително е редно да споменем късата черна рокля, която е едва ли не класика и е отличен вариант за официални събития и вечерни тържества.

Такъв модел рокли може да се носят и през зимата, когато времето не е прекалено студено. В този случай те се комбинират с плътни чорапогащници или клинове. Изработват се от плетиво, което е достатъчно плътно, за да не допуска измръзване. Същевременно могат да се добавят високи ботуши и да се постигне по-голям ефект. А за още по-изискан външен вид зимните къси рокли могат да се комбинират с чизми до над коляното.

Тези страхотни облекла са подходящи за всички възрасти. Важното е единствено да се подбере правилния модел, който да отива на дамската фигура, и да се комбинира с подходящите елементи на облеклото, като клинове, ботуши и т.н.

Отличен избор са както за горещите летни дни, така и за разходка до плажа, за излизане с приятели, за официални събития (но също така и за неофициални такива), за вечеря навън през топлите дни и дори и за по-прохладните, но не прекалено студени, дни през зимата, при положение, че се подбере рокля с по-плътна материя и се комбинира с подходящите допълнения.

Предлагат се разнообразни модели и цветове, като например някои рокли са едноцветни, други са с флорални принтове, трети са разноцветни и т.н. Също така се намират и различни размери, без значение от типа фигура. Късите рокли съчетават в себе си жизненост, красота, младост и елегантност. Те допринасят със стил и шик за външния вид на всяка дама и определено са чудесно облекло и за лятото, и за по-топлите зимни дни.

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: