Home » За Колите » Най-необичайните коли в света
Най-необичайните коли в света

Най-необичайните коли в света

Виж най-необичайните и шантави коли, които въображението ти може да си представи

С такава кола няма начин да останеш незабелязан на пътя. И няма как да бъде иначе, имайки предвид формата и декорацията на паун, обувка, мега-уста и какво ли още не.

Ще се изненадаш колко много хора се впечатляват от подобни творения и дават цяло състояние, за да преобразят автомобила си. Какво по-смахнато от това да караш автомобил, който прилича на самолет, НЛО, футболна топка.

Еха!

Еха!

Какво ще кажеш за този луд „Flatmobile“, който е в Книгата на Гинес като най-плоския автомобил? Този модел е изключително опасен с газов турбинен двигател. Не ни се мисли какво би станало, ако се преобърне.

Най-дългата лимузина

Най-дългата лимузина

Най-дългата лимузина

Тази фантастична лимузина всъщност е най-дългата лимузина в света. Общата дължина е 100 фута (над 30 метра) и има 26 гуми, стая за много пътници, джакузи, басейн, няколко легла и … хеликоптерна площадка! Еха!

Най-малкият автомобил

Най-малкият автомобил

Най-малкият автомобил

Тази микро кола на три колела постави рекорд за най-малък автомобил в света. Какво улеснение, когато се налага да паркираш, нали?

Ферари Лего

Лего!

Лего!

Кола за лего-маниаците. Изработен от 80 000 лего елемента, този автомобил е най-голямото лего в света.

Ски кола

Снегът вече не е проблем!

Снегът вече не е проблем!

Тази кола е стандартен автомобил, при който колелата са заменени от специални колани за ски. Те могат да се поставят както на автомобили 4 ? 4, така и на до двадесет тона камиони. По-късите колани позволяват да се шофира почти навсякъде, където снегът не е твърде дълбок. Ако има по-дълбока снежна покривка обаче се препоръчват по-дългите колани.

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: