Home » За Звездите » Пол Уокър е жив и раздава автографи?! (ШОКИРАЩО ДОКАЗАТЕЛСТВО)
Пол Уокър е жив и раздава автографи?! (ШОКИРАЩО ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Пол Уокър е жив и раздава автографи?! (ШОКИРАЩО ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Пол Уокър е жив?!, полудяха милиони негови фенове

Пол Уокър е жив!, гръмна мрежата след зловещия инцидент на 30 ноември 2013 година. Стряскащата новина се появи в социалната мрежа Фейсбук, след като потребител публикува снимка с актьора от “Бързи и яростни” със следния коментар: “Снимката е направена този следобед!”Пол Уокър

На кадъра виждаме Пол Уокър с белези от катастрофа. Според неизвестен потребител катастрофата е инсценирана с цел реклама на “Бързи и яростни 7”. Във филма актьорът излиза от болница жив и здрав, но дали това ще се случи и в реалността, все още не знаем. Дали това е зловеща шега, предстои да разберем.

Новината за смъртта на Пол Уокър смая света. Оттогава милиони негови фенове отказват да повярват, че това е истина. “Има твърде много въпроси без отговор, твърде много съвпадения, твърде много неща, които просто нямат смисъл”, коментират фенове на звездата от “Бързи и яростни”.

Най-запалените почитатели на актьора започнаха да разследват противоречивите обстоятелства около смъртта му, предлагайки неоспоримо доказателство, че той все още е жив. Повече от 2 млн. души кликнаха на въпросното видео в YouTube, а повече от 30 000 го коментираха.

Други фенове на Пол Уокър пък твърдят, че са го видели в много градове по света, в молове, в таксита, дори в един ресторант в Глендейл. Аризона, САЩ.

Ще разберем ли истината? Вероятно не, но легендата Пол Уокър ще живее вечно! Някои хора са прекалено добри  и талантливи, за да бъдат забравени…

Посетете и Фейсбук страницата ни! 

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: