Home » За Забавление » Русата Златка шокира с броя на любовниците си
Русата Златка шокира с броя на любовниците си

Русата Златка шокира с броя на любовниците си

Русата Златка крие срамна тайна: Музикалните й напъни се оказаха пълен провал

Русата Златка, която краси последния сезон на Биг Брадър Ол Старс, се оказа истинска тигрица в леглото. Красавицата е имала вземане-даване с над 200 мъже, научи Zamajete.com.златка

Моделката има в любовния си актив политици, адвокати и една дузина разбойници, писа “Всеки ден”. Според изданието русата фурия не си е губила времето, преди да срещне Камен Балбузанов-Куката. Именно той я накара да спре с еднодневните авантюри и да се откаже от разгулния си живот. За сметка на това я затвори в златна клетка, от която самата тя избяга. Сега красавицата предпочита по-младите мъже като последния си приятел ММА боеца Георги Валентинов. Двамата изглежда са много влюбени, защото Злати се разплаква всеки път, когато стане въпрос за него в Биг Брадър Ол Старс. “Аз имам само него. Родителите ми са в чужбина. Той е моето семейство”, сподели тя в шоуто.

Нека припомним и за музикалната кариера на Златка Райкова, която се провали с гръм и трясък. Навремето тя бе част от триото “Фатално 3”, което наистина се издъни фатално. Не помогна нито ефектната визия на хубавиците, нито пеенето на плейбек.

Посетете и Фейсбук страницата ни! Още за скандала със Златка Райкова ТУК!

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: