Home » Uncategorized » Секси момиче на седмицата – Ким Кардашян
Секси момиче на седмицата – Ким Кардашян

Секси момиче на седмицата – Ким Кардашян

За най – секси момиче на седмицата избрахме Ким Кардашян

Kim-Kardashian

Кимбърли Ноуъл "Ким" Кардашян е родена на 21 октомври 1980 г., сега е американска знаменитост, модел и актриса.

Kim-Kardashian Преди началото на телевизионната си кариера, Ким се прославя с порно клип, който и? донася 5 млн. долара след съдебен спор. Тя пуска няколко модни линии и парфюми. През 2010 г. тя става най-богатата реалити звезда с приходи от около 6 млн. долара и е една от най-често присъстващите в медиите знаменитости.

През 2000 г. Ким се омъжва за музикалния продуцент Деймън Томас, с когото се развежда през 2004 г. След това е имала връзки с ритъм енд блус певеца Рей Джей, играчите по американски футбол Реджи Буш и Майлс Остин. Излизала е и с модела Гейбриъл Обри.

През август 2011 г. Ким се омъжва за баскетболиста Крис Хъмфрис, а церемонията е широко разгласена. Октомври същата година тя подава документи за развод.

kim-kardashian

Все още в процес на развод, Ким започва да излиза с американския рапър Кание Уест през април 2012 г. На 30 декември 2012 г. рапърът обявява на свой концерт, че Ким е бременна от него.

На 19 април 2013 г. Ким и Крис Хъмфрис постигат споразумение, с което да избегнат съдебен процес, а на 3 юни същата година се развеждат официално.

На 15 юни 2013 г. в болница в Холивуд Ким ражда момиче. Майката и бебето са в добро здравословно състояние. Някои източници твърдят, че терминът и? е бил през месец юли 2013 г. Кание Уест е отменил купон по случай новия си албум, за да присъства на раждането.

Момичето си заслужава, а?

Kim-Kardashian

Още снимки вижте в галерията:

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: