Home » За Звездите » Станка Златева потроши 136-килограмов мъжага! (ВИДЕО)
Станка Златева потроши 136-килограмов мъжага! (ВИДЕО)

Станка Златева потроши 136-килограмов мъжага! (ВИДЕО)

Станка Златева е №1 не само във ВИП Брадър

Станка Златева размята 136-килограмов мъж като торба с картофи без никакъв проблем. Шампионката показа защо заслужава признанието и уважението на всеки българин. Всички, които бяха против победата й във ВИП Брадър, нека видят за какво става въпрос в това видео. Такъв талант се среща изключително рядко, а да не

говорим колко са такива като нея в България. Спортистката не се дава нито на мъже, нито на жени. Премята противниците си, сякаш са леки като перца! Въпреки че съперника й я превъзхожда на килограми (то е очевидно!), Станка Златева показа превъзходство и бързина, с който той не може да се похвали.

Вярно е, че шампионката не беше в особено добра форма в шоуто на ВИП Брадър, но в това видео я виждаме в друга светлина. Доста по-слаба и жизнена е, което обаче е поправимо. Самата тя не е сигурна какво иска да прави занапред с живота си. Като всяка жена и тя мечтае да създаде семейство, макар все още да не е срещнала подходящия мъж. Всички ние й пожелаваме да срещне любовта през новата година и да ни радва с още победи!

Още забавни клипчета ТУК!

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: