Home » За Мацките » ТОП класация на дестинациите с най-секси жени
ТОП класация на дестинациите с най-секси жени

ТОП класация на дестинациите с най-секси жени

Като всеки неангажиран мъж и ти се питаш кои са най-добрите секс дестинации. Виж местата по света, където има изобилие от секси мацки.

Москва, Русия

москва
Когато говорим за секси дестинации, един от критериите е сексапилът на жените. Москва се слави с едни от най-секси жените по света и това съвсем не е преувеличено. Дори да ти се иска тропическо слънце, не пропускай столицата на Русия. Ще срещнеш толкова много красавици по улиците и заведенията, че ще ти е трудно да избереш само една.

Будапеща, Унгария

будапеща
Унгарската столица е толкова гореща не заради климата, а заради секси мацките. Можеш да се потопиш в някой от природните минерални извори и да се любуваш на красавиците, които не намират за нужно да носят горнища на бански.

Лас Вегас, САЩ

лас вегас
Каквото и да се случи във Вегас, остава там! Опитай всеки един от седемте смъртни гряха. Във Вегас всичко е позволено! Може да сбъднеш на живо някои от най-смелите си секс фантазии.

Кап д’Агд, Франция

Cap d'Agde , le port

Как може един град, наричан „Голия град“, да не е сред секси ваканционните дестинации в света? Столицата на нудизма ти обещава незабравими моменти с едни от най-привлекателните жени, които можеш да видиш по света. Ще ти се наложи да се покриеш само по време на вечеря.

Кабо Верде

кабо верде
Край бреговете на Западна Африка се намира група от 10 основни острова, където можете да се наслаждаваш на перфектно съчетание на африканските традиции с европейския аромат. Топлите плажове са идеалната среда да с наслаждаваш на много дейности като водни спортове и… секс.

Тринидад и Тобаго

Trinidad Carnival, Queens Park Savannah, Port of Spain, Trinidad & Tobago
Ако секси ваканцията е това, което търсиш, трябва да започнеш подготовката за предстоящото си пътуване до Тринидад през март. Карнавалът е един от най-големите фестивали в света . Ако пропуснеш веселото събитие, не се притеснявай, партито продължава през цялата година.

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: