Home » За Спорта » ТОП 10 на мъжките спортове
ТОП 10 на мъжките спортове

ТОП 10 на мъжките спортове

Мъжете обичат спорта най-вече заради многото тестостерон. Подготвихме ти цял списък с популярни и не толкова популярни спортове, от които да си избереш.

10. Сумо
Сумо борбата може и да не е много популярна в Европа, но в Япония е истинска атракция. Представи си силата на две 500-килограмови чудовища, които се борят в боядисания кръг. Има нещо мъжкарско в този спорт, макар да не го разбираш.

Футболът си остава №1

Футболът си остава №1

9. Голф
Преди да кажеш нещо, ще уточним, че голфът е истинска игра. Можеш да отидеш с приятели да поиграете, докато си говорите за работа. През цялото време ще се чувствате каро баровци, защото голфът не е евтин спорт.

8. Американски футбол
Каквото и да кажем за футбола, ще е малко! Футболът е начин на живот за много запалянковци, които са готови да не отидат на работа, но не и да пропуснат важен мач. На повърхността футболът не изглежда толкова брутален спорт. Разбира се, че не е лесно да тичаш напред-назад цели 90 минути и да не напсуваш съдията или да не спънеш (без да искаш) някой от противниковия отбор.

7. Мотокрос
Мъжете обожават моторите! Знаем, че и на теб ти харесва да гледаш как тези мощни машини летят над хълмове, кал и пясък. Състезателите нямат почти никаква защита, което прави цялото това начинание твърде рисково.

6. Смесени бойни изкуства
MMA не може да бъде основен спорт в същия дух като футбол или бейзбол, но има своето място в света на спорта, а и мъжете го обожават. Тези момчета често дори не знаят срещу боец от кой спорт ще бъдат изправени. Като прибавим към това и свободата им в осмоъгълника, адреналинът скача до небесата.

5. Ръгби
Този спорт прилича на американския футбол, но играчите тук са доста по-големи, по-бързи и по-брутални. Тези момчета заслужават уважение – имат топки от стомана!

4. Хокей
Какво ще кажеш за футбол на кънки? Този спорт не е особено популярен в България, но дори и тук има своите верни фенове. Хокеят е брутален спорт и определено не е за нежни души.

3. Автомобилни спортове
Мъжете обожават хубавите коли и високите скорости. Никак не е случайно, че този спорт им харесва. И най-малката грешка на състезателя може да му коства живота. Без значение кой колко е добър, всеки може да сгреши. Не можем да си представим по-голям ускорител на адреналина.

2. Бокс.
Красив спорт, който може да бъде и доста кървав – раздаване на юмруци в 12 рунда. Историята помни цял списък от истински мъже – бойци, постигнали невиждани върхове в този спорт. Много боксьори обаче се пенсионират с мозъчно увреждане. Това е цената, която плащат за боксьорски слава.

1. Футбол
Отреждаме първото място на футбола съвсем заслужено. Футболистите са всеобщи любимци и могат да ни накарат да се почувстваме истински горди. Футболът е война! Футболът е брутален! Само един футболен запалянко може да разбере това.

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: