Home » За Забавление » Тризначките спасяват “Плейбой” от фалит срещу 3 милиона
Тризначките спасяват “Плейбой” от фалит срещу 3 милиона

Тризначките спасяват “Плейбой” от фалит срещу 3 милиона

Тризначките от Биг Брадър искат по 1 милион на калпак

Тризначките Вяра, Надежда и Любов са съгласни да позират отново по евино облекло за “Плейбой”, ако им платят по 1 милион на човек. С трите милиона известните сестри ще си подредят живота и няма да работят до края на живота си, освен за удоволствие, разбира се.тризначките

Вяра, Надежда и Любов за пореден път показаха самочувствие с изказването, че само те могат да спасят популярното мъжко списание “Плейбой” от фалит. За тази цел обаче те искат повече от тлъст хонорар, тъй като нямат грам силикон по себе си. Всичко по тях естествено – за ужас на пластичните хирурзи, писа “Всеки ден”.

“Ако живеехме в друга държава, вече щяхме да сме богати!”, жалнаха се тризначките, но подчертаха, че хонорарите от телевизионни участия все пак им стигат за нормален живот.  

Противно на всеобщото мнение, тризначките смятат, че са машина за пари. Веднъж вече спасили телевизиите и вестниците от фалит, сега остава са спасят и “Плейбой”, хвалят се те. След Биг Брадър сестрите се издържат, като свързват едни хора с други. “Имената ни вече работят за нас!”, тушират феновете си Вяра, Надежда и Любов без изобщо да се шегуват.

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: