Home » За Забавление » ФОТОБОМБА! Виж най-големите гафове на пайнерките!
ФОТОБОМБА! Виж най-големите гафове на пайнерките!

ФОТОБОМБА! Виж най-големите гафове на пайнерките!

Пайнерките ни стресираха с абсурдни тоалети и още по-абсурдни физиономии на концерта по случай годишнината на “Планета”

Фолкзвездите на Митко Димитров се изложиха много здраво на последния концерт на телевизия “Планета”, видя Zamajete.com.. Певиците показаха лош вкус, а някой от тях пяха направо по гащи. Андреа за пореден път скандализира с бельото си, но и нейните колежки Магда, Мария, Пламена и Роксана не направиха изключение.

Докато едни демонстрираха гащи, други се пъчеха без горнища. Анелия и Емилия лъснаха по силикон, за да покажат, че все още са в играта. Преслава пък стресира с анорексично тяло, което показа, че продължава стряскащо да слабее.

Повечето пайнерки бяха неузнаваеми заради корекциите и силния грим. Малина направо уплаши публиката, но не с макиаж, а с липсата на такъв.

Ивана изми срама на колежките си, като зарадва присъстващите с невероятно изпълнение на “Шампанско и сълзи”. Глория също се представи на ниво с “Облаче ли бяло”.

Сред зрителите бе забелязан бившият вратар на “Ботев” и “Славия” Славчо Тошев, който се забавляваше в компанията на ефектна мацка, писа “България днес”. Двамата тропнаха хорце, с което разбутаха зрителите и се наложи да викнат охрана. Купонът намери продължение в известно столично заведение.

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: