Home » За Забавление » ФОТОБОМБА! Николета Лозанова редовна при пластичния си хирург
ФОТОБОМБА! Николета Лозанова редовна при пластичния си хирург

ФОТОБОМБА! Николета Лозанова редовна при пластичния си хирург

Николета Лозанова посещава редовно пластични хирурзи, уж красотата й е дело само на майката природа

Николета Лозанова обича да затапва недоброжелателите си, обвиняващи я, че има пластични корекции, които далеч не включват само силиконовия бюст. Моделката и новоизлюпена тв водеща твърди, че единствената интервенция, на която се е подлагала, са силиконовите импланти в гърдите. И макар снимките да показват непрекъснато променящата й се визия, Николета Лозанова продължава да заблуждава почитателите си.

Снимки: Владимир СТОЯНОВ и Николай МИНЧЕВ

Снимки: Владимир СТОЯНОВ и Николай МИНЧЕВ

Папараци на “България днес” изловиха водещата на “Поверително” в кабинета на пластичен хирург, с които едва ли са си говорили за времето. На влизане в кабинета Николета Лозанова била с вързана коса, а на излизане – с пусната. Това показва, че вероятно красавицата планира фейслифт и затова се е наложило да разпусне буйната си грива. Сега, когато водещата е под светлините на тв камерите, иска да блести от красота. За целта планира да отстрани отпускането на бузите и шията – нещо, което сега прикрива с тежък грим.

Няма как да не отбележим, че скулите, носът и устните на плеймейтката имат съществена промяна отпреди няколко години. По този повод бившата на Валери Божинов обича да казва, че нейният пластичен хирург е Господ. Това е силно преувеличено, ако питате нас! Николета, както и колежките й Златка Райкова и Златка Димитрова, имат доста корекции по себе си. Черната Златка поне не се срамува от това, дори показва кадри от посещенията при д-р Енчев. Златка Райкова също очарова зрителите на Биг Брадър Ол старс с нов нос, който й стои много добре, няма спор!

Посетете и Фейсбук-страницата ни!

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: