Home » За Мъжете » Хобитата, които правят мъжете по-секси
Хобитата, които правят мъжете по-секси

Хобитата, които правят мъжете по-секси

Мъжете също могат да изглеждат по-привлекателни, ако притежават допълнителни умения. Ето и кои хобита превръщат мъжете в магнит за жените.

1. Доброволец. Това те прави благороден, отзивчив и толкова секси. Сложи и една униформа и ще се сдобиеш с цял фен клуб от запалени мацки.

Избери си секси хоби!

Избери си секси хоби!

2. Фотограф, режисьор. Това е толкова интересно, че със сигурност ще имаш цял отбор фенки. В името на изкуството жените сами ще се събличат голи пред теб.

3. Танцьор. Независимо дали имаш два леви крака или леки движения, всяка жена ще те погледне с интерес. В твоя полза е да задобрееш в… танците.

4. Библиотекар. Покрай книгите и ти ще изглеждаш умен и чувствителен, а това е печеливша комбинация. Плюс това, жените ще фантазират за теб, докато гледат разсеяно рафтовете с книги.

5. Монтьор. Жените обичат всички тези инструменти, които купуваш с ентусиазъм. Покажи колко много неща умееш пред хубавата съседка от 2-ия етаж.

6. Член на някоя партия. Властта е афродизиак. Дори да става въпрос за някоя малка организация, ако си в добра обществена позиция, жените сами ще идват при теб.

7. Смелчага. Има нещо неустоимо в мъж, който поема рискове, живее на ръба, върви смело напред. Твоята страст ще запали и женската страст. Повярвай ни!

8. Готвач. Пътят към сърцето на жената също минава през стомаха. Ето че жените не са по-различни от мъжете!

9. Детегледач. Така ще е сигурна, че обичаш децата и ще се грижиш добре за вашите хлапета.

10. Научи езици! Говорейки повече от един език, ти автоматично увеличаваш шансовете да попаднеш на някоя готина мацка. Е, добре е да знаеш и езика на любовта, но ние не се съмняваме в това.

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: