Home » За Звездите » Христо Стоичков в пандиза?
Христо Стоичков в пандиза?

Христо Стоичков в пандиза?

Христо Стоичков подписвал фалшиви рекламни договори с цел източване на пари?

Христо Стоичков се оказа в центъра на поредния футболен скандал с реална заплаха за наказателна присъда. Бившият футболист е разследван за участие в престъпна схема за източване на пари чрез подплисвате на фалшиви рекламни договори.stoi4kov1

Камата и още няколко играчи на “Парма” са замесени в скандала. Христо Стоичков и още няколко известни футболисти са първите разпитвани по случая, като данните сочат за източване на повече от 10 милиона евро. Периодът на злоупотребата съвпада с времето, през което Камата е бил част от отбора.

Междувременно стана ясно, че Христо Стоичков е завел три дела за клевета, насочени срещу Красимир Дачев. Той обеща и че ще извади на бял свят кирливите ризи на Бойко Борисов. По повод обвиненията за топли отношения с цел взаимна изгода Камата обясни, че с експремиера никога не са били близки. Двамата се срещнали в Пловдив във връзка с построяването на стадион там. Тогава Борисов се появил с още една дузина политици, за да си правя реклама на негов гръб, писа pik.bg.

През последните години името на Христо Стоичков бе замесено няколкократно в различни скандали, но самият той не ги приемаше сериозно. Явно тази тенденция продължава да се развива, като черешката на тортата са слуховете, че Камата си търси добра килия в затвора.

Посетете и нашата Фейсбук-страница!

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: