Home » За Забавление » Шокиращи новини за Анджелина Джоли
Шокиращи новини за Анджелина Джоли

Шокиращи новини за Анджелина Джоли

Анджелина Джоли ще се кандидатира за президент на САЩ

Анджелина Джоли е готова за поредната борба в живота си – тази за президентското място в САЩ. Холивудската красавица планира да се кандидатира за президент на САЩ през 2016 година. Като посланик на ООН, Джоли общува редовно с политици и присъства на форуми от най-високо ниво. Тя е известна с благородните си каузи и голямо си сърце, което със сигурност ще се хареса на американското общество.анджелина джоли

Анджелина Джоли изяви желание да се срещне с бившия държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън, но тя категорично отказа. Според мнозина това е признак на слабост и показва страх от една евентуална предизборна борба с актрисата.

 Анджелина Джоли се радва на уважение и симпатии, но политическите среди в САЩ не подкрепят решението й да се бори за президентското място. Хуманитарните й изяви не са достатъчни, за да смята, че може да се справи с нещо такова, коментират изданията в страната на неограничените възможности. 

Междувременно стана ясно, че половинката на Брад Пит е най-скъпо платената актриса през последната една година. Анджелина е смятана и за една от най-влиятелните личности в света, което е идеална предпоставка за кариера в политиката. Дали има реални шансове, времето ще покаже.

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: