Home » За Мацките » 5 признака, че тя ще бъде добра в леглото
5 признака, че тя ще бъде добра в леглото

5 признака, че тя ще бъде добра в леглото

Виж признаците, че тя е добра в леглото

Много иначе кротки жени се превръщат в истински тигрици в леглото. Как обаче да определиш дали ще бъде добра в леглото, преди да се озовете там? Високите токчета, късите поли и дълбоки деколтета са признаци за намерение, но не и за възможности. Така че, остави клишетата и виж признаците, които показват какво да очакваш в леглото.

  1. Тя не те пита какво да си поръча в ресторанта: Една жена, която знае какво иска и го казва, ще бъде също така настоятелна в леглото. Добрите любовници поемат отговорност за своето удоволствие и не те питат как и къде го искаш.
  2. Тя не се страхува от калориите на храната: Обърни внимание на това как се храни. Наслаждава ли се на храната или не смее да я опита? Ако яде бавно, вероятно обича продължителната любовна игра.
  3. Тя обича сладолед: Учени установиха, че жените, които обичат кафе със сладолед, са склонни да флиртуват и са ненадминати в леглото. Те са драматични, съблазнителни и привлекателни. Може да откриете перфектната любовница по вкуса й към сладоледа. Ако обича ванилов сладолед, тя е емоционална и чувствена. В случай че предпочита ментовия, вероятно крие покъртителни фантазии. Шоколадовият е предназначен за най-ненаситните мадами!
  4. Тя е спокойна и уравновесена: Младите жени не са достатъчно спокойни, за да имат оргазъм. Те бързат, претупват любовната игра и се отказват, когато не стигнат до финалната права на 5-ата минута.
  5. Тя се целува страстно: Начинът, по който се целува, може да ти подскаже как прави и любов. Най-добрите любовници създават сексуално очакване с помощта на устните, ръцете и цялото си тяло. Една нейна целувка е достатъчна, за да ти обещае всичките удоволствия на света.

Още съвети за мацките ТУК!

Посети и Фейсбук страницата ни! 

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: