Home » За Звездите » 55-годишната Катя от “Ритон” лъсва гола за “Плейбой”
55-годишната Катя от “Ритон” лъсва гола за “Плейбой”

55-годишната Катя от “Ритон” лъсва гола за “Плейбой”

Катя от дует “Ритон” е следящата звезда на “Плейбой”

Катя от дует “Ритон” засне провокативна фотосесия за още по-провокативното мъжко списание “Плейбой”. 55-годишната певица ще лъсне на корицата на новия брой на мъжката библия 11 години след неговия първи брой в България.

катя_ритон_плейбой

Сн.: „Плейбой“

Катя е известна с огромния си бюст, който е най-големият в родната естрада и то дело на майката природа. Певицата няма пластични намеси в тази област и се гордее с това.

Зрителите на “Музикална академия” си припомниха колко добре изглежда Катя. Ето защо не е изненадващо, че точно тя ще е новото лице на не кое да е списание, а “Плейбой”.

Сочената за бюст №1 на естрадната сцена ще покаже дискретно апетитни форми, без да скандализира както майка я е родила, писа “24 часа”.

Нека припомним, че самата Лили Иванова засне провокативна фотосесия за мъжкото списание през 2002 година. Тогава най-високо платената родна изпълнителка беше на 67 години, но въпреки това, изглеждаше завидно добре. Остава да разберем коя фотосесия е по-добра – тази на Лили Иванова или на Катя от дует “Ритон”. Ако съдим по-колоритната корица, вероятно Катя ще обере овациите на мъжката аудитория.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Zamajete.com във Фейсбук!

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: