Home » За Забавление » Dan Bilzerian, разврат, алкохол, наркотици, оръжия и покер за милиони или живот на ръба
Dan Bilzerian, разврат, алкохол, наркотици, оръжия и покер за милиони или живот на ръба

Dan Bilzerian, разврат, алкохол, наркотици, оръжия и покер за милиони или живот на ръба

Секс, оръжия, кокаин, покер, алкохол, домашен любимец – Бенгалски тигър и 2 прекарани инфаркта, това което за другите е филм за Dan Bilzerian е нормален живот. Както той се определя, „актьор, астронавт и задник„. Покер плейбоя Dan Bilzeran, освен това е и некоронования "Instagram King", с купища снимки с голи момичета, екзотични животни, оръжия и бързи коли и с 200 000 последователи.

Dan Bilzeran 7Миналия уикенд, Бенгалския тигър ухапа едно от момичетата на партито му по гърдата. „ Слава Богу, тя е истинска и не трябва да купувам нови импланти“ Шегува се по случая Дан.

Роден е в Санкт Петербург, Флорида. Брат му Адам, две години по-млад е също професионален комарджия. Какво ли е усещането да спечелиш 10 милиона за един ден или да загубиш 5 милиона за една нощ, не много хора го разбират.

За себе си Dan Bilzerian казва: "Когато скочиш с парашут получаваш няколко минути адреналин. Когато играеш покер получаваш същия адреналин, но в продължение на 12 часа без прекъсване. Наистина, кажи ми какво друго в живота може да ти даде това усещане и аз ще го направя."

Dan Bilzerian 21Оправдава безумния си начин на живот, с не особено щастливото си детство. Днес той е покер шампион на стойност 100 млн. долара, с жилища в Лос Анджелис, Сан Диего и Лас Вегас. Преживява два инфаркта, предизвикани от алкохол, кокаин, виагра и стриптизьорка. Сега твърди, че никога повече не би се докоснал до „кока“, а още по-малко до „виагра“.

Неговите суперавтомобили носят регистрационни номера като "Suck It" и "MR GOAT", „Това има обяснение в моето детство. Не съм се радвал на никакво внимание като дете, предполагам, че затова съм станал такъв наперен лунатик. "

През последните години няколко пъти обявява фалит: "Спомням си как се наложи да продам моите пистолети. Обичах моите оръжия. Трябваше да фалирам, за да се науча да уважавам парите "

Знае се, че тайно, зад брадата и вечното му перчене е раздал стотици хиляди за благотворителност.

В галерията вижте негови снимки:

Leave a Reply

Scroll To Top
%d bloggers like this: